Tirana, Krujë, Albania

by ElHefe

Some street shots from colorful Tiranë













Kruje castle






7 comments

Jošt Franko May 18, 2009 - 3:04 pm

Nekaj precej zanimivih fotografij imaš is te serije oz. že skoraj arhiva. Podvršti bi se moral mukotrpnega dela in narediti precej ožji izbor oz. že ob samem fotkanju delati na neki seriji (moje mnenje, ampak glede izbora mislim, da ti bo vsak povedal enako).
Pri nekaterih uličnih fotkah, bi moral malo “tvegati” in stopiti bliže (širokokotni objektiv, da čisto drugačen, bolj pristen efekt uličnim fotkam)

Moje skromno mnenje,
Jošt

Reply
David May 18, 2009 - 7:16 pm

Da ti ne pišem pod vsako objavo iz Albanije. Super fotke, le kak kratek tekst bi še pasal zraven. Pa bi bila super reportaža.

lp

Reply
admin May 18, 2009 - 9:55 pm

Takratka serija bo na osnovni strani v galeriji, na blogu jih je zanalašč več, da je malo občutka, kaj in kako v Albaniji sploh je. Glede širokega imaš prav ampak je treba jajc da greš zraven, ker te že takoalitako vsi opazijo z aparatom v roki.

Text je v planu, samo zj sem malo len 🙂

Simon

Reply
Bezawnk May 19, 2009 - 12:41 pm

Brajdo kwa je na 2 fotki? Drgač pa najs.

Reply
admin May 19, 2009 - 12:51 pm

Na drugi fotki je piramida, spomenik Enverju Hodži. Ko je umrl so mel najprej notri disko, zj pa razpada oz. ga uporabljajo skejterji

Reply
Peter May 25, 2009 - 9:35 am

Hi Brajdo,

Great photos. We are going to Albania in late June after a week or so in Croatia. Looking at the photos, maybe 2-3 days not enough in Albania. Need to get to Tirana for flight to Athens, Was going to stay in Durres for a night? – suggestions?

Reply
Melanie June 4, 2009 - 10:36 am

Hi there,

I love your pictures! I got here over the thorntree Forum…you really made me wanna go to Albania.

Thanks a lot
Melanie

Reply

Leave a Comment